برگزاری برنامه سالگرد شهید گمنام دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

( تاریخ ارسال خبر: يكشنبه 23 ارديبهشت 1397 - 11:15 )
برگزاری برنامه سالگرد شهید گمنام دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

برنامه سالگرد شهید گمنام دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، بیست و دوم اردیبهشت ماه در مسجدالنبی (ص)، پردیس برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین جوشقانیان به عنوان سخنران در این مراسم گفت: وجود آیات متعدد درباره جهاد در راه خدا در قرآن کریم، نشان دهنده این موضوع است که اوج قله فرهنگی دین اسلام، مربوط به مباحث جهاد و شهادت در راه خدا است.

وی با اشاره به قشر استاد، طلبه و دانشجو، خاطر نشان کرد: بصیرت بخشی و روشنگری درباره دین اسلام، جزء وظایف افراد فرهیخته جامعه است.

وی همچنین درباره چهار دسته علوم که ائمه اطهار آن را برای افراد سودمند دانستند، گفت: خداشناسی و خدامحوری، ایمان و اتکال به خداوند، شناخت ولایت فقیه و آسیب شناسی می تواند جامعه اسلامی را از هر خطری که دشمنان اسلام آن را پیگیری می کنند ، پاسداری و حفاظت کند.

شایان ذکر است: مداحی توسط حاج محمدرضا بذری و حاج مهدی مختاری و... از دیگر برنامه های این مراسم بود.