اطلاعیه پذیرش محققان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در کارگاه علوم و تکنولوژی چین

( تاریخ ارسال خبر: چهارشنبه 19 ارديبهشت 1397 - 9:31 )

مدیر دفتر همکاری های علمی و روابط بین الملل دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: در راستای همکاری های این دانشگاه با انستیتو تحقیقات فلات تبت(TPR) وابسته به آکادمی علوم چین، دو نفر از محققان جوان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در کارگاه علوم و تکنولوژی چین که از 24 ژولای تا 7 آگوست در پکن برگزار می شود، حضور خواهند یافت.

دکتر فرهاد خرمالی افزود: این کارگاه توسط محققین برجسته چین در موضوعات آشنایی با روش ها، تکنولوژی و دستاوردهای جدید در زمینه ژئوفیزیک، زمین شناسی، اکولوژی و تغییرات محیطی، تدریس خواهد شد.

وی یادآورشد: متقاضیان می توانند مدارک خود را برای حضور در این کارگاه تا پایان وقت اداری روز دوشنبه 24 اردیبهشت ماه به دفتر روابط بین الملل دانشگاه ارسال نمایند.

دکتر خرمالی تاکیدکرد: تسلط کافی به زبان انگلیسی، داشتن رزومه علمی، داشتن گذرنامه معتبر و حداکثر سن برای دانشجویان دکتری 35 سال و برای هیأت علمی 40 سال از شرایط لازم برای متقاضیان، می باشد.

وی بیان کرد: از میان متقاضیان واجد شرایط براساس ارزیابی نهایی سوابق، یک نفر دانشجو و یک نفر هیأت علمی پذیرش و اعزام خواهند شد.