پنجشنبه 29 شهريور 1397

انتصاب دکتر نجفی نژاد به عنوان رییس ستاد صیانت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و عضو ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان استان گلستان

( تاریخ ارسال خبر: دوشنبه 27 فروردين 1397 - 11:27 )

دکتر سید مناف هاشمی استاندار گلستان، طی حکمی دکتر علی نجفی نژاد را به عنوان رییس ستاد صیانت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و عضو ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان استان گلستان منصوب کرد.

در متن حکم آمده است: به استناد نامه شماره 1/8/125952 مورخه 1396/11/1 وزیر محترم کشور به موجب این حکم به عنوان رییس ستاد صیانت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و عضو ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان استان منصوب می شوید.

برنامه ریزی، هدایت، پیگیری نسبت به تعمیق و گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و صیانت از حقوق شهروندان، نظارت و ارزیابی عملکرد آن دستگاه و واحدهای تابعه شامل برنامه های تخصصی برون سازمانی مصوبه 427 شورای عالی انقلاب فرهنگی و برنامه های عمومی درون سازمانی ستاد مرکزی صیانت کشور( براساس ابلاغیه های 8/52418 مورخه 1394/4/25 و 8/81478 مورخه 1393/7/14) و رعایت حقوق مردم و ایجاد بستر لازم برای تحقق آنها از طریق فرهنگ سازی و ارتقای فرهنگ عمومی و اجرای مصوبه جلسه 82 شورای اجتماعی کشور به شماره 65759 مورخه 1395/5/27 و هماهنگی با دبیر خانه ستاد صیانت استان از جمله ماموریت جنابعالی است.

امیدوارم با استعانت از خداوند متعال در سایه توجهات حضرت ولیعصر(عج) و رهنمودهای ولی امر مسلمین حضرت آیت ا... العظمی خامنه ای( مدظله العالی) در راستای سیاست های دولت تدبیر و امید در جهت دست یابی به اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی در انجام آن موفق و موید باشید.