جمعه 23 آذر 1397

برگزاری آیین تکریم و معارفه ریاست دانشکده های شیلات، محیط زیست، مرتع و آبخیزداری

( تاریخ ارسال خبر: دوشنبه 20 فروردين 1397 - 15:14 )

آیین تکریم و معارفه ریاست دانشکده های شیلات، محیط زیست، مرتع و آبخیزداری، بیستم فروردین ماه در سالن شهید چمران برگزار شد که طی آن از زحمات دکتر غلامعلی حشمتی ریاست سابق تشکر و دکتر بهاره شعبانپور به عنوان رییس جدید معرفی شد.

رییس دانشگاه در این مراسم گفت: حضور بانوان در مدیریت کشور اندک است و با این انتخاب می خواستیم بانوان دانشگاهی حضور گسترده تری در مسئولیت ها داشته باشند از این جهت خانم دکتر شعبانپور را که چهره فعال علمی و خوش نام در دانشگاه هستند را برای واگذاری این مسئولیت، انتخاب کردیم.

دکتر نجفی نژاد با اشاره به بازنشستگی دکتر حشمتی گفت: استفاده از اساتید پیشکسوت در دانشگاه طی شیوه نامه ای در حال پیگیری است تا از این فشر فرهیخته در حوزه پایان نامه ها، مشاوره ها، تدوین شیوه نامه ها و... استفاده شود.

وی افزود: امیدواریم اساتید پیشکسوت، تجربیات علمی و شخصی خود را در قالب تدوین کتاب در اختیار همگان قرار دهند تا در دانشگاه چاپ و منتشر شود.

دکتر نجفی نژاد در پایان از مجموعه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده خواست تا با همکاری بهتر و هماهنگ تر با ریاست جدید از پتانسیل خوب دانشکده برای رفع نیازهای جامعه و بستر سازی بهتر فعالیتهای دانشجویان، گام بردارند.

در ادامه دکتر شعبانپور با تشکر از اعتماد ریاست دانشگاه خاطرنشان کرد: حفظ جایگاه این دانشکده به عنوان دانشکده تاثیرگذار در کشور، کمک به دستیابی دانشگاه نسل سوم، بهینه سازی فضای کار و توجه به روحیات کارکنان، تکیه بر قانون در رفع مسائل و... جز اهداف من در این سمت است.

رییس دانشکده های شیلات، محیط زیست، مرتع و آبخیزداری افزود: حضور فعال در شورای دانشگاه، تحقیقات هدفمند در دانشکده و ارائه آن به جامعه از دیگر اهداف من طی دوران مدیریت بر دانشکده خواهد بود.