سه‌شنبه 4 ارديبهشت 1397

دکتر نجفی نژاد در مراسم دید و بازدید نوروزی کارکنان و اعضای هیأت علمی: با گام برداشتن در جهت رفع نیازهای جامعه از هدر رفتن منابع کشور جلوگیری کنیم

( تاریخ ارسال خبر: يكشنبه 19 فروردين 1397 - 15:32 )

مراسم دید و بازدید نوروزی کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، نوزدهم فروردین ماه در سالن خلیج فارس برگزار شد.

رییس دانشگاه در این مراسم گفت: تجهیز آزمایشگاه ها، احداث گلخانه آموزشی- تحقیقاتی، پیگیری ساخت پایلوت پلنت صنایع غذایی و کارگاه صنایع چوب و ادامه فاز 2 مجموعه ورزشی دانشگاه و... در سال 97 جز اولویت های دانشگاه هستند.

دکتر نجفی نژاد افزود: احداث یک سالن چند منظوره که هم قابلیت عرضه تولیدات و سایر محصولات مورد نیاز دانشگاهیان را داشته باشد و هم محلی برای برگزاری نمایشگاه های متفوات باشد از دیگر اولویتهای حوزه عمرانی دانشگاه خواهد بود.

وی بیان کرد: در فعالیتهای حوزه آموزشی و پژوهشی، نیازمند تحول اساسی هستیم، وجود پژوهشکده و گروه های پژوهشی برای رفع نیازهای جامعه از طریق علم و دانش در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، محسوس است.

وی خاطرنشان کرد: از مجموعه دانشگاهیان در سال 97، انتظار دارم با همکاری، همفکری، هم اندیشی و هم دلی بیشتر، وظایف محوله را انجام دهند و در جهت رفع نیازهای جامعه گام بردارند تا از هدر رفت منابع کشور جلوگیری شود.

دکتر نجفی نژاد اذعان کرد: سال 96، سالی پرکار برای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، بود که در آن فعالیتهای مختلفی در حوزه ارتباط با صنعت، ایجاد زمینه های کارآفرینی دانشجویان، ارتباط با مردم از طریق خانه طبیعت و... انجام دادیم.

رییس دانشگاه گفت: پروژه های دانشکده جنگل و منابع طبیعی، هم اکنون فاز 1 خود را پشت سر گذاشتند و با تخصیص اعتبار ان شاا... در سال 97 به بهره برداری خواهند رسید.

وی بیان کرد: فاز نخست مجموعه ورزشی دانشگاه که شامل سالن های ورزشی است طی 2 هفته آینده تجهیز خواهد شد که امیدواریم با بهره برداری از این مجموعه ورزشی، موضوع ورزش در میان دانشجویان و کارکنان توسعه یابد.

همچنین مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم گفت: اساتید دانشگاه با تدریس رستهای منابع طبیعی می توانند جلوه های حضرت حق و تعالی روح را به دانشجویان بیاموزند.

حجت الاسلام و المسلمین نامدار افزود: امیدواریم همکاران در سال جدید در برنامه های دانشگاه و فعالیتهایی که به ارائه محصولات جدید و رفع نیازهای جامعه و مردم کمک کند حضور پررنگ تری داشته باشند.

شایان ذکر است: پخش کلیپ گزارش عملکرد دانشگاه در سال 96 و گرفتن عکس یادگاری از دیگر بخش های این مراسم بود.