چهارشنبه 27 تير 1397

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان به مناسبت فرارسیدن سال نو

( تاریخ ارسال خبر: پنجشنبه 2 فروردين 1397 - 19:46 )

رییس دانشگاه طی پیامی، فرارسیدن سال جدید را به دانشگاهیان تبریک گفت.

دکتر علی نجفی نژاد در پیام نوروزی خود آورده است: با عرض سلام و احترام خدمت کلیه همکاران دانشگاهی، اساتید محترم، کارمندان عزیز و دانشجویان گرامی، فرارسیدن سال جدید را خدمت همه شما تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

وی در بخشی از این پیام خطاب به دانشگاهیان تاکید کرد: امیدوارم در سال 1397، سالی پربار و پرخیر و برکت برای همه شما عزیزان باشد. سالی سرشار از موفقیت ها، پیروزی ها و شادکامی ها همراه با سلامتی برای شما و خانواده های محترم شما.

وی اذعان کرد: با توکل به خداوند متعال، امیدوارم با همت، تلاش و همکاری شاهد رونق بیشتر در همه جنبه ها و رفع کمبودها و مشکلات در همه زمینه ها باشیم.

دکتر علی نجفی نژاد درپایان این پیام نوروزی آورده است: آرزومندم جامعه دانشگاهی در سال جدید نیز در عرصه خدمت پایدار به جامعه و ملت شریف ایران پیشگام باشد. از خداوند متعال بهروزی، سلامتی و موفقیت همگان به خصوص جامعه محترم دانشگاهی را خواهانم.