دوشنبه 7 خرداد 1397

مراسم بدرقه کاروان راهیان نور ویژه خواهران

( تاریخ ارسال خبر: سه‌شنبه 22 اسفند 1396 - 10:13 )
مراسم بدرقه کاروان راهیان نور ویژه خواهران

مراسم بدرقه کاروان راهیان نور ویژه خواهران باحضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، سرپرست حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه وجمعی ازدانشجویان در سالن کوثر خوابگاه خواهران برگزارشد.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم با اشاره به خاص بودن این سفر به لحاظ ویژگیهای اخلاقی و معنوی گفت: حضور بانوان و دختران در تمامی عرصه های مهم اجتماعی و همچنین هشت سال دفاع مقدس بسیار ارزشمند و مغتنم بود، چنانکه اگر این همکاری و فداکاری بانوان نبود بسیاری از این موفقیتها در زمان دفاع مقدس و سالیان پس از آن به وجود نمی آمد.

همچنین سرپرست حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گفت: اینگونه سفرها را می توان سفر از برون به درون و سیر در آفاق و انفس نامید و از دانشجویان خواست تا ضمن بهره مندی از این سفر ارزشمند با مستند سازی اندیشه ها، خاطرات و تصاویر، سایر دوستانی را که در این سفر توفیق حضور نداشتند بهره مند نمایند.

دکتر فروزه یادآور شد: ره آورد و خاطرات این سفر، انشاا... پس از بازگشت دانشجویان از اردوی راهیان نور در نمایشگاهی که به همین منظور در دانشگاه برپا خواهد شد عرضه می شود.