افتتاح گلخانه كارآفريني يكي از فارغ التحصيلان دانشگاه

( تاریخ ارسال خبر: چهارشنبه 16 اسفند 1396 - 16:57 )
افتتاح گلخانه كارآفريني يكي از فارغ التحصيلان دانشگاه

گلخانه كارآفريني گلستان مهر توسط مهران فتحي يكي از فارغ التحصيلان دانشگاه، در محوطه خوابگاه حضرت زينب(س) افتتاح شد.

رييس دانشگاه در اين مراسم با ابراز خرسندي از فعاليت كارآفرينانه دانشجوي دانشگاه گفت: از زماني كه ايده تبديل فضاي بلااستفاده در خوابگاه ارائه شد تا به حال، تغييرات مثبت و سازنده اي را در اين فضا شاهد هستيم.

دكتر نجفي ن‍ژاد افزود: اميدواريم اين طرح به عنوان الگويي براي فعاليت هاي ساير دانشجويان و فارغ التحصيلان باشد زيرا در كشور و در همه دانشگاهها، ظرفيت هاي بالقوه خوبي جهت راه اندازي مشاغل گوناگون و توليد ثروت وجود دارد.

وي خاطرنشان كرد: انشاءا... اين گلخانه كارآفريني به محيطي براي ايجاد انگيزه و اميد براي ساير دانشجويان و فارغ التحصيلان تبديل شود.

در ادامه مهندس مهران فتحي از فارغ التحصيلان دانشگاه و مجري طرح كارآفريني گفت: اين گلخانه در فضايي به مساحت 700 متر مربع از جنس سوله هاي تونلي با استفاده از سيستم هاي سرمايشي، گرمايشي، آبياري و... تقريبا به روز ساخته شده است.

وي بيان كرد: هدف از احداث اين گلخانه، آموزش توليد و ترويج گلهاي زينتي بر مبناي شعار اقتصاد مقاومتي و دانش بنيان بوده است.

وي در پايان از يكايك مديران، اساتيد و دانشجوياني كه در اره اندازي اين گلخانه تاثير گذار بوده اند، تشكر كرد.

دریافت فایل