مراسم رونمایی از سردیس مهندس عابدی و درختکاری در باغ بوتانیک

( تاریخ ارسال خبر: چهارشنبه 16 اسفند 1396 - 16:34 )
مراسم رونمایی از سردیس مهندس عابدی و درختکاری در باغ بوتانیک

به مناسبت هفته منابع طبیعی،‌ مراسم نمادین درختکاری و رونمایی از سردیس مهندس عابدی موسس و اولین رییس آموزشگاه عالی جنگل و مرتع گرگان، در باغ بوتانیک پردیس دانشگاه برگزار شد.

رییس دانشگاه در این مراسم گفت: مسئله منابع طبیعی امروز به یکی از موضوعات مهم کشورها تبدیل شده است.

دکتر نجفی نژاد بیان کرد: مدیریت بهره برداری از منابع طبیعی به همراه موضوع توسعه کشور، می تواند با کمک جوامه علمی و تحقیقاتی با دقت و سرعت پیگیری شود.

وی تصریح کرد: همچنین به دلیل اینکه امسال در شصتمین سال تاسیس دانشگاه قرار داریم، سردیس عابدی موسس و اولین رییس آموزشگاه عالی جنگل و مرتع گرگان در در باغ بوتانیک پردیس دانشگاه نصب و رونمایی شد.

وی خاطر نشان کرد: همچنان که این میراث گرانبها از گذشتگان به ما رسیده، امیدواریم ما هم بتوانیم به عنوان امانتداران خوب، آن را به شایستگی به نسل آینده تحویل بدهیم.

شایان ذکر است: در این مراسم از غلامرضا فغانی نوده، یحیی بلوچی، عباس نقوی، محمود خلیل نژاد و محمد بهرامی میان آباد به عنوان فعالان فضای سبز دانشگاه تقدیر شد.